Studio Lemon

Lemon logo white label

PR & kommunikation

Vi är Studio Lemon

Sanna Bergling

PR- och kommunikationskonsult

Sanna har erfarenhet från arbete som skribent åt flera PR- och kommunikationsbyråer samt åt medier som bland annat MåBra, Doktorn.com, Rulla vagn och Motherhood. Med universitetsexamen inom kreativt skrivande, ekonomi och sociologi har Sanna god vana av textbearbetning, analys och statistik. Med en fallenhet för projektledning, icke-rädsla för pressbearbetning och ett ger-aldrig-upp-tänk är Sanna din bästa bästa vän när du vill nå ut med ditt varumärke. 

Terese Salzberger

PR- och kommunikationskonsult

Terese har mångårig erfarenhet som marknadsförings- och PR-konsult och har jobbat inom flera olika områden såsom entreprenörskap/startup-, skönhets- och fastighetsbranschen. Med examen inom Public Relations (PR) från Berghs School of Communication har Terese god kompetens inom omvärldsbevakning, relationsskapande och reklamvärlden. Med ett öga för detaljer, layout och grafisk design är Terese en fena på att skapa kommunikation som ger ringar på vattnet.

STUDIO
LEMON

Vi kommer inte överraska er med dolda avgifter, skenande timpris eller krångliga fakturor. Transparens och resultat är ledorden.

Rätt nätverk gör skillnaden

Vårt nätverk är vår styrka. Vi har bred branscherfarenhet, samarbetar dagligen med seniora konsulter inom flera olika kompetensområden och jobbar alltid med de senaste verktygen för bland annat PR, mediebevakning och SEO.

En personlig kommunikationsbyrå

Studio Lemon är en personlig pr byrå med stor flexibilitet och skräddarsydda upplägg. Vi räknar inte timmar – vi räknar resultat.

Kontakta oss

PR- och kommunikationskonsult
Sanna Bergling

Här kan ni kolla in några av projekten som vi är extra stolta över.